Skip to main content

LED dansvloer op jouw feest

Wil je iedereen op de dansvloer krijgen tijdens jouw bruiloft, feest, gala of jubileum? Enlighted verhuurt verlichte dansvloeren. De LED-verlichting zorgt voor een feeststemming vanaf het allereerste moment. Het geeft jouw feest een magische, feestelijke sfeer.

Maatwerk

Bij Enlighted begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we maatwerk aan. De verlichte dansvloer past daarmee perfect in de feestzaal of bij jou thuis.

We leggen LED dansvloeren van 3×3 meter bij jou thuis tot een dansvloer van 400m2 in een grote feestzaal of sporthal. De dansvloer is de wow-factor van het feest.

Professioneel advies

Ons ervaren team kan je helpen bij het kiezen van de juiste afmeting verlichte dansvloer. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee. Met op maat gemaakte oplossingen binnen jouw budget.

Betrouwbare service

Bij de organisatie van een feest komt veel kijken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op een vlotte en probleemloze service. Ons team zorgt voor een tijdige levering, installatie en verwijdering van de dansvloer. Zo kun jij volledig genieten van jouw feest.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Enlighted staat veiligheid voorop. Onze LED dansvloeren voldoen aan alle vereiste veiligheidsnormen en worden regelmatig geïnspecteerd.

Offerte aanvragen

Mag een verlichte dansvloer niet ontbreken op jouw feest? Vraag dan een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze LED dansvloer

Specificaties LED dansvloer

Afmetingen (lxbxh)
1000x1000x33 mm
Gewicht
16,5 kg
Stroomverbruik per m²
35 W (maximum)
Onderzijde
Rubber voetjes
Rand
Aluminium
Max gewicht per m²
500 kg
Puntbelasting (max)
100 kg

Specificaties controller

Stroomverbruik
100 W
Aansturing
Automatisch programma, Software (laptop), DMX, Art-Net