Skip to main content

Uw partner voor unieke en verlichte dansvloeren van grote klasse.

Maak indruk op uw klanten, maak van uw evenementen iets heel bijzonders en bied uw klanten een unieke ervaring: onze hoogwaardige LED-dansvloeren geven elk evenement een magische sfeer en zorgen ervoor dat mensen meteen de dansvloer opgaan.

Waarom Enlighted dansvloeren

Hoogwaardige en indrukwekkende effecten

Onze dansvloeren zijn gemaakt van eersteklas materialen en bieden fascinerende lichteffecten die de toon zal zetten voor uw evenementen.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Of het nu gaat om een exclusief gala, een bedrijfsfeest of een muziekfestival – onze LED-dansvloeren passen zich aan elk evenement aan en kunnen eenvoudig in verschillende evenementconcepten worden geïntegreerd.

Professioneel advies en ondersteuning

Ons ervaren team staat aan uw zijde bij de planning en uitvoering. Samen vinden we de beste oplossing voor uw klanten en zorgen we ervoor dat uw evenement met onze dansvloer een hoogtepunt wordt.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze Led dansvloeren zijn gemaakt van eersteklas materialen, voldoen aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen, zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en worden regelmatig gecontroleerd om u een eersteklas product te kunnen bieden. U kunt rekenen op een betrouwbare samenwerking.

Word onze partner

Profiteer van een partnership met Enlighted en breid je aanbod uit met onze unieke LED dansvloeren. Bied uw klanten een innovatieve attractie die hun evenementen onvergetelijk zal maken.

Of het nu gaat om een hotel, verlichtings- en technologiebedrijf, evenementenbureau of evenementenplanner – we kijken ernaar uit om met u samen te werken en samen buitengewone evenementen te creëren.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen

Vraag vandaag nog meer informatie aan en ontdek hoe u onze LED dansvloeren aan uw portfolio kunt toevoegen. Samen creëren we onvergetelijke ervaringen voor uw klanten.

Bied uw klanten iets bijzonders – met Enlighted LED-dansvloeren!

Een offerte aanvragen

Heb je interesse om de LED dansvloeren regelmatig te gebruiken en aan te bieden?

Als wederverkoper van Enlighted heeft u de mogelijkheid om uw assortiment uit te breiden en uw klanten een uniek aanbod te doen. Onze aantrekkelijke voorwaarden en exclusieve partnerdiensten maken de samenwerking met ons bijzonder de moeite waard. U kunt het beste rechtstreeks contact met ons opnemen om meer te weten te komen over onze LED-dansvloeren en mogelijkheden voor wederverkopers. Ons toegewijde team kijkt ernaar uit u te helpen en uw vragen te beantwoorden

Specificaties LED dansvloer

Afmetingen (lxbxh)
1000x1000x33 mm
Gewicht
16,5 kg
Stroomverbruik per m²
35 W (maximaal)
Onderkant
Rubberen voeten
Rand
Aluminium
Maximaal gewicht per m²
500 kg
Puntbelasting (max)
100 kg

Specificaties regelaar

Energieverbruik
100 W
Controleur
Automatisch programma, Software (laptop), DMX, Art-Net

Onze LED dansvloer